Βιολογία / Ιατρική

ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ

ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ

Μικροσκόπια απομόνωσης κυττάρων με laser  microdissection (Leica) 

Tα μικροσκόπια απομόνωσης κυττάρων διαθέτουν δέσμη λέιζερ μοναδικού σχεδιασμού και δυναμικό λογισμικό, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να απομονώσουν εύκολα τις περιοχές ενδιαφέροντος (ROI) από ολόκληρες περιοχές του ιστού έως τα απλά κύτταρα ή ακόμη και τις υποκυτταρικές δομές, όπως τα χρωμοσώματα.

Δείτε περισσότερα

Προετοιμασία δειγμάτων ηλεκτρονικής μικροσκοπίας SEM/TEM

Τα καινοτόμα επιτραπέζια συστήματα ZONESEM II και ΖΟΝΕΤΕΜ ΙΙ της Hitachi χρησιμοποιούν τεχνολογία καθαρισμού δειγμάτων που βασίζεται στην υπεριώδη ακτινοβολία και στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση ή την εξάλειψη της συσσώρευσης υδρογονανθράκων από την επιφάνεια του δείγματος για αποτελεσματικότερη απεικόνιση με ηλεκτρονικά μικροσκοπία SEM και ΤΕΜ.

Δείτε περισσότερα

ZONESEM II  |  ZONETEM II

Ιστοκινέτες, Συστήματα Σκήνωσης, Μικροτόμοι, Κρυοστάτες, Συστήματα Χρώσης και Επικάλυψης (Leica)

H Εταιρεία Leica, από τις παλιότερες αλλά και πιο καινοτόμες παγκοσμίως, καλύπτει όλη τη διαδικασία επεξεργασίας ιστολογικών δειγμάτων, με μία σειρά μηχανημάτων, όπως ιστοκινέτες, συστήματα χρώσης, επικάλυψης και σκήνωσης, μικροτόμους και κρυοστάτες, τόσο για Νοσοκομειακές/Ιατρικές εφαρμογές, όσο και για την Έρευνα και τη Βιομηχανία (πλαστικά, ορυκτά, μέταλλο, καλώδιο, κλπ.) 

Δείτε περισσότερα

Συστήματα μελέτης αναπνευστικής / καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας 

Συστήματα μέτρησης πνευμονολογικών παραμέτρων και πλήρους αξιολόγησης της αναπνευστικής και καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, σύμφωνα με τις οδηγίες ATS / ERS  

Δείτε περισσότερα

Vyaire

Σύστημα μέτρησης εκπνεόμενου μονοξειδίου του αζώτου

Σύστημα μέτρησης εκπνεόμενου ρινικού και στοματικού μονοξειδίου του αζώτου 

Δείτε περισσότερα

Φυγόκεντροι Ασκών Αίματος (Thermo)

Διατίθεται σε μοντέλα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από μικρές Αιμοδοσίες (4-6 ασκών), έως μεγάλες Αιμοδοσίες (12-16 ασκών). Τελευταίας τεχνολογίας, με μεγάλο αυτοματισμό και αξιοπιστία φυγοκέντρησης, είναι οι πλέον διαδεδομένες τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα. Τα μεγαλύτερα μοντέλα δουλεύουν με λογισμικό στην Ελληνική γλώσσα.

Δείτε περισσότερα

Επωαστικοί Κλίβανοι (Thermo)

Επωαστικοί κλίβανοι θερμαινόμενοι και ψυχόμενοι, διαφόρων χωρητικοτήτων (50 έως 750 λίτρα) και περιοχής ρύθμισης θερμοκρασίας. Για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Δείτε περισσότερα

Θάλαμοι Νηματικής Ροής (Thermo)

Θάλαμοι νηματικής ροής, οριζόντιας και κάθετης, βιολογικής ασφάλειας ΙΙ, ΙΙΙ, κλπ., διαφόρων μεγεθών και με μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που καλύπτουν τις περισσότερες εφαρμογές. 

Δείτε περισσότερα

Κλίβανοι αποστείρωσης 

Διαφόρων χωρητικοτήτων, πλήρως αυτόνομοι, με καταγραφικό

Δείτε περισσότερα

Καταψύκτες (Thermo)

Καταψύκτες -85οC, διαφόρων τύπων, χωρητικοτήτων και προϋπολογισμού, που καλύπτουν και τις τελευταίες περιβαλλοντικές οδηγίες σχετικά με τα ψυκτικά μέσα. Για πολλές εφαρμογές ιατρικής, βιολογίας, έρευνας και βιομηχανίας. Διατίθενται και ειδικά ψυγεία (+4οC) και καταψύκτες (-30οC) για δείγματα/ασκούς αίματος/πλάσματος για Αιμοδοσίες.

Δείτε περισσότερα

Μετρητές αποικιών (Reichert) 

Δείτε περισσότερα

Απεικονιστικά συστήματα In Vivo (Vilber)

Η Vilber ως μια εταιρία εκ των κορυφαίων κατασκευαστών σε συστήματα μοριακής απεικόνισης χρησιμοποιεί την τεχνολογία της και σε απεικονιστικά συστήματα βιοφωταύγειας και φθορισμού. Με το πρωτοποριακής σχεδίασης σύστημα Newton το οποίο διαθέτει φακό f 0.70 και προηγμένο λογισμικό καλύπτει ευρύ φάσμα εφαρμογών με κυριότερες την παρακολούθηση της εξέλιξης του όγκου ή της εξέλιξης της νόσου σε ζωντανά πειραματόζωα και την παρακολούθηση της μεταναστευτικής ικανότητας των κυττάρων 

Δείτε περισσότερα

Συστήματα Προ-κλινικών Μελετών MRI (Bruker)

H Bruker κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά στον τομέα το προ-κλινικών μελετών.
Προσφέρει προηγμένες λύσεις απεικόνισης για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως ογκολογία, νευρολογία, καρδιολογία, φλεγμονώδεις λοιμώξεις, έρευνα καρκίνου, λειτουργική και ανατομική απεικόνιση νευρώνων , ορθοπεδική, καρδιακή απεικόνιση και μελέτη εγκεφαλικών επεισοδίων. Η πλούσια γκάμα των συστημάτων της περιλαμβάνει απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού (MRI), τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (PET), αξονική τομογραφία (micro-CT) και μαγνητική απεικόνιση νανοσωματιδίων (MPI).

Δείτε περισσότερα

Οπτικά Μικροσκόπια (Leica)

Τα οπτικά μικροσκόπια της Leica Microsystems πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ανεξάρτητα από την εφαρμογή . Σχεδιασμένα για την καθημερινή εργαστηριακή εργασία μέχρι την έρευνα πολυδιάστατων δυναμικών διεργασιών σε ζωντανά κύτταρα. Διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, εργονομικό χειρισμό, γρήγορα αποτελέσματα και αποδοτικότητα κόστους.

Δείτε περισσότερα

Στερεοσκοπία (Leica)

Τα στερεοσκόπια και τα μακροσκόπια της Leica Microsystems επιτρέπουν την προβολή , ανάλυση και τεκμηρίωση δοκιμίων σε δύο και τρεις διαστάσεις. Ο συνδυασμός τους με πρωτοποριακούς φωτισμούς τύπου LED, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές υψηλής απόδοσης και το εύκολο στη χρήση λογισμικό Leica Application Suite, δημιουργεί κορυφαία στο είδος τους συστήματα απεικόνισης με αξεπέραστη διακριτική ανάλυση. 

Δείτε περισσότερα

Ψηφιακά Μικροσκόπια (Leica)

Τα ψηφιακά μικροσκόπια χωρίς προσοφθάλμιο σύστημα με ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή η οποία λειτουργεί ως ανιχνευτής μετατρέπουν το χώρο εργασίας μικροσκοπίας σε εργονομικό ψηφιακό χώρο εργασίας κατάλληλο για παρατήρηση , τεκμηρίωση και ψηφιακή ανάλυση σε τομείς εφαρμογών παραγωγής, έρευνα/ανάπτυξης ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας.

Δείτε περισσότερα

Συνεστιακά (Confocal) Μικροσκόπια (Leica)

Τα συνεστιακά μικροσκόπια σάρωσης της Leica Microsystems αποτελούν τα βασικά εργαλεία σε υψηλού επιπέδου βιοϊατρική έρευνα και ανάλυση επιφανειών σε εφαρμογές επιστήμης υλικών, προσφέροντας πρωτοφανή ακρίβεια στην τρισδιάστατη απεικόνιση και ακριβή εξέταση υποκυτταρικών δομών και δυναμικών διεργασιών. Διαθέτουν επεκτάσιμη σχεδίαση και απεικόνιση υψηλής ταχύτητας κατάλληλη ώστε να παρέχει τα δεδομένα για ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων αναλυτικών τεχνικών.

Δείτε περισσότερα

Κάμερες μικροσκοπίων  

Οι κάμερες μικροσκοπίων της Leica microsystems είναι κοινά αποδεκτές για τις γρήγορες ζωντανές εικόνες, την υψηλή ανάλυση και την έντονη και καθαρή αντίθεσή τους. Διατίθεται μεγάλη γκάμα με σκοπό την σωστή επιλογή για κάθε εφαρμογή και είναι συμβατές με σχεδόν όλα τα μικροσκόπια και στερεοσκόπια της Leica. 

Δείτε περισσότερα

Μικροσκόπια Ατομικής Δύναμης AFM (Bruker)

Η Bruker είναι ο πιο διεθνώς αναγνωρισμένος κατασκευαστής Μικροσκοπίων AFM/SPM με ιστορία άνω των 30 ετών (πρώην Digital Instruments, Veeco). Με πληθώρα πρωτοποριών τεχνικών απεικόνισης (tapping mode, peak force tapping) καθώς και για νανομηχανικής. Όργανα που καλύπτουν πλήρως όλες τις εφαρμογές για υλικά αλλά και για βιολογικές εφαρμογές.

Δείτε περισσότερα

Προφιλόμετρα Επαφής (Bruker)

Που παρέχουν ακριβείς μετρήσεις σε διάφορες επιφάνειες για τον χαρακτηρισμό της τραχύτητας 2D και μετρήσεις βημάτων.

Δείτε περισσότερα

Οπτικά Προφιλόμετρα / 3D οπτικά μικροσκόπια (Bruker)

Η Bruker είναι ο κύριος ηγέτης στη τριδιάστατη μέτρηση επιφανειών, χωρίς επαφή με το δείγμα που μπορεί να είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό ΜEMS έως ένα μεγάλο μέρος κινητήρα μηχανής.

Δείτε περισσότερα

optika_profilometra_3D_optika_microskopia

Ηλεκτρονικά Μικροσκόπια (SEM, TEM, FIB)

 

Ηλεκτρονικά Μικροσκοπία Σάρωσης (SEM)

Τα ηλεκτρονικά μικροσκοπία σάρωσης (SEM) της Hitachi διαθέτουν πήγες διαφορετικών τάσεων επιτάχυνσης και διαφορετικών τύπων όπως, συμβατική θερμιονική πηγή , πηγή εκπομπής πεδίου με υψηλότερη φωτεινότητα και διακριτή ικανότητα για παρατήρηση επιφανειακών μικροδομών , πηγή εκπομπής πεδίου ηλεκτρονίων θερμοδυναμικής ισορροπίας. Προσφέρον λειτουργία σε συνθήκες υψηλού ,χαμηλού κενού και μεταβλητής πίεσης για διευρυμένο πεδίο εφαρμογών . Η σειρά διαθέτει και επιτραπέζια συμβατικά ηλεκτρονικά μικροσκοπία σάρωσης για ευρεία γκάμα εφαρμογών.  

Δείτε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Μικροσκόπια Διέλευσης (TEM)  

Τα Ηλεκτρονικά Μικροσκόπια Διέλευσης (TEM) της Hitachi διαθέτουν πηγές διαφορετικών τάσεων επιτάχυνσης και με σκοπό την ιδανική επιλογή μοντέλου από τον χρήστη με βάση τη σύνθεση του δείγματος. Η σειρά διαθέτει μοντέλα 300kV και 200kV με υψηλή ανάλυση και δυνατότητα διείσδυσης σε ανόργανα υλικά όπως μέταλλα και κεραμικά καθώς και μοντέλο στα 120kV για εφαρμογές σε πολυμερή και βιολογικούς ιστούς. Η διαθεσιμότητα μικροσκοπίων με δυνατότητα διόρθωσης σφαιρικής εκτροπής και οι πήγες εκπομπής πεδίου αποτελούν ισχυρές επιλογές για προηγμένες αναλυτικές επιδόσεις.

Δείτε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Μικροσκόπια Εστιασμένης Δέσμης Ιόντων (FIB)

Τα Ηλεκτρονικά Μικροσκόπια Εστιασμένης Δέσμης Ιόντων (FIB) είναι σχεδιασμένα για παρατήρηση της δομής της επιφάνειας των δειγμάτων με την ανίχνευση ηλεκτρόνιων που παράγονται από ακτινοβολία δέσμης ιόντων. Επιπλέον παρέχουν την δυνατότητα για την προετοιμασία εγκάρσιας τομής συγκεκριμένης περιοχής τoυ δείγματος για παρατήρηση με SEM και προετοιμασία εξαιρετικά λεπτών τομών για παρατήρηση ΤΕΜ. Η Hitachi ενσωματώνει την τεχνολογία FIB με ηλεκτρονικά μικροσκόπια σάρωσης ( SEM) σε ένα ενιαίο σύστημα και επιτρέπει επιτόπια παρατήρηση της διατομής που έχει παρασκευασθεί από το σύστημα FIB. 

Δείτε περισσότερα

Συστήματα προετοιμασίας δειγμάτων ηλεκτρονικής μικροσκοπίας  

Η Leica Microsystems προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο προϊόντων για την προετοιμασία βιολογικών, ιατρικών και βιομηχανικών δειγμάτων. Με επίκεντρο την ομαλή ροή όλων των σταδίων προεργασίας του δείγματος , η γκάμα προϊόντων της είναι απόλυτα προσανατολισμένη στις ανάγκες μιας ομαλής ροής εργασίας, ευθυγραμμισμένη με την υψηλής ακρίβειας προετοιμασία δειγμάτων σε TEM, SEM και AFM.

Δείτε περισσότερα

Προετοιμασία δειγμάτων ηλεκτρονικής μικροσκοπίας SEM/TEM

Τα καινοτόμα επιτραπέζια συστήματα ZONESEM II και ΖΟΝΕΤΕΜ ΙΙ της Hitachi χρησιμοποιούν τεχνολογία καθαρισμού δειγμάτων που βασίζεται στην υπεριώδη ακτινοβολία και στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση ή την εξάλειψη της συσσώρευσης υδρογονανθράκων από την επιφάνεια του δείγματος για αποτελεσματικότερη απεικόνιση με ηλεκτρονικά μικροσκοπία SEM και ΤΕΜ.

Δείτε περισσότερα

ZONESEM II | ZONETEM II

Αξονική τομογραφία Micro-CT (Bruker)

Για την 3D απεικόνιση δειγμάτων για εφαρμογές γεωλογικές, φαρμακευτικές, ηλεκτρονικών κλπ.

Δείτε περισσότερα