Εξοπλισμός Ιατρικής και έρευνας

ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ

Μικροσκόπια απομόνωσης κυττάρων με laser (microdissection) Leica 

Tα μικροσκόπια απομόνωσης κυττάρων διαθέτουν δέσμη λέιζερ μοναδικού σχεδιασμού και δυναμικό λογισμικό, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να απομονώσουν εύκολα τις περιοχές ενδιαφέροντος (ROI) από ολόκληρες περιοχές του ιστού έως τα απλά κύτταρα ή ακόμη και τις υποκυτταρικές δομές, όπως τα χρωμοσώματα.

Δείτε περισσότερα

Προετοιμασία δειγμάτων ηλεκτρονικής μικροσκοπίας SEM/TEM

Τα καινοτόμα επιτραπέζια συστήματα ZONESEM II και ΖΟΝΕΤΕΜ ΙΙ της Hitachi χρησιμοποιούν τεχνολογία καθαρισμού δειγμάτων που βασίζεται στην υπεριώδη ακτινοβολία και στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση ή την εξάλειψη της συσσώρευσης υδρογονανθράκων από την επιφάνεια του δείγματος για αποτελεσματικότερη απεικόνιση με ηλεκτρονικά μικροσκοπία SEM και ΤΕΜ.

Δείτε περισσότερα

ZONESEM II  |  ZONETEM II

Ιστοκινέτες, Συστήματα Σκήνωσης, Μικροτόμοι, Κρυοστάτες, Συστήματα Χρώσης και Επικάλυψης Leica

H Εταιρεία Leica, από τις παλιότερες αλλά και πιο καινοτόμες παγκοσμίως, καλύπτει όλη τη διαδικασία επεξεργασίας ιστολογικών δειγμάτων, με μία σειρά μηχανημάτων, όπως ιστοκινέτες, συστήματα χρώσης, επικάλυψης και σκήνωσης, μικροτόμους και κρυοστάτες, τόσο για Νοσοκομειακές/Ιατρικές εφαρμογές, όσο και για την Έρευνα και τη Βιομηχανία (πλαστικά, ορυκτά, μέταλλο, καλώδιο, κλπ.) 

Δείτε περισσότερα

Συστήματα μελέτης αναπνευστικής / καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας 

Συστήματα μέτρησης πνευμονολογικών παραμέτρων και πλήρους αξιολόγησης της αναπνευστικής και καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, σύμφωνα με τις οδηγίες ATS / ERS  

Δείτε περισσότερα

Vyaire

Σύστημα μέτρησης εκπνεόμενου μονοξειδίου του αζώτου

Σύστημα μέτρησης εκπνεόμενου ρινικού και στοματικού μονοξειδίου του αζώτου 

Δείτε περισσότερα

Φυγόκεντροι Ασκών Αίματος Thermo

Διατίθεται σε μοντέλα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από μικρές Αιμοδοσίες (4-6 ασκών), έως μεγάλες Αιμοδοσίες (12-16 ασκών). Τελευταίας τεχνολογίας, με μεγάλο αυτοματισμό και αξιοπιστία φυγοκέντρησης, είναι οι πλέον διαδεδομένες τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα. Τα μεγαλύτερα μοντέλα δουλεύουν με λογισμικό στην Ελληνική γλώσσα.

Δείτε περισσότερα

Απεικονιστικά συστήματα In Vivo

Η Vilber ως μια εταιρία εκ των κορυφαίων κατασκευαστών σε συστήματα μοριακής απεικόνισης χρησιμοποιεί την τεχνολογία της και σε απεικονιστικά συστήματα βιοφωταύγειας και φθορισμού. Με το πρωτοποριακής σχεδίασης σύστημα Newton το οποίο διαθέτει φακό f 0.70 και προηγμένο λογισμικό καλύπτει ευρύ φάσμα εφαρμογών με κυριότερες την παρακολούθηση της εξέλιξης του όγκου ή της εξέλιξης της νόσου σε ζωντανά πειραματόζωα και την παρακολούθηση της μεταναστευτικής ικανότητας των κυττάρων 

Δείτε περισσότερα

Συστήματα Προ-κλινικών Μελετών MRI Bruker

H Bruker κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά στον τομέα το προ-κλινικών μελετών.
Προσφέρει προηγμένες λύσεις απεικόνισης για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως ογκολογία, νευρολογία, καρδιολογία, φλεγμονώδεις λοιμώξεις, έρευνα καρκίνου, λειτουργική και ανατομική απεικόνιση νευρώνων , ορθοπεδική, καρδιακή απεικόνιση και μελέτη εγκεφαλικών επεισοδίων. Η πλούσια γκάμα των συστημάτων της περιλαμβάνει απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού (MRI), τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (PET), αξονική τομογραφία (micro-CT) και μαγνητική απεικόνιση νανοσωματιδίων (MPI).

Δείτε περισσότερα

Επωαστικοί Κλίβανοι (Thermo)

Επωαστικοί κλίβανοι θερμαινόμενοι και ψυχόμενοι, διαφόρων χωρητικοτήτων (50 έως 750 λίτρα) και περιοχής ρύθμισης θερμοκρασίας. Για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Δείτε περισσότερα

Θάλαμοι Νηματικής Ροής (Thermo)

Θάλαμοι νηματικής ροής, οριζόντιας και κάθετης, βιολογικής ασφάλειας ΙΙ, ΙΙΙ, κλπ., διαφόρων μεγεθών και με μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που καλύπτουν τις περισσότερες εφαρμογές. 

Δείτε περισσότερα

Κλίβανοι αποστείρωσης 

Διαφόρων χωρητικοτήτων, πλήρως αυτόνομοι, με καταγραφικό

Δείτε περισσότερα

Καταψύκτες (Thermo)

Καταψύκτες -85οC, διαφόρων τύπων, χωρητικοτήτων και προϋπολογισμού, που καλύπτουν και τις τελευταίες περιβαλλοντικές οδηγίες σχετικά με τα ψυκτικά μέσα. Για πολλές εφαρμογές ιατρικής, βιολογίας, έρευνας και βιομηχανίας. Διατίθενται και ειδικά ψυγεία (+4οC) και καταψύκτες (-30οC) για δείγματα/ασκούς αίματος/πλάσματος για Αιμοδοσίες.

Δείτε περισσότερα

Μετρητές αποικιών (Reichert) 

Δείτε περισσότερα