ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η_ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1962 από τον Δρ. Χημικό Κωνσταντίνο Ι. Βαμβακά με σκοπό τη συνεπή υποστήριξη των βιομηχανιών όλων των παραγωγικών κλάδων, καθώς και των ερευνητικών και εκπαιδευτικών κέντρων. Παρέχει υπεύθυνες λύσεις για τον ποιοτικό έλεγχο και τυποποίηση της βιομηχανικής παραγωγής καθώς και για αναλύσεις και διεργασίες στη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα. Το γεγονός ότι αντιπροσωπεύει μια αυστηρά επιλεγμένη σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων εργοστασίων επί δεκαετίες, πιστοποιεί τη συνέπεια, το κύρος και την αξιοπιστία της.

 

Με έδρα στην Αθήνα  και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη , διαθέτοντας 50 χρόνια εμπειρία, σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, αίθουσα σεμιναρίων για την εκπαίδευση των πελατών της και αποθήκη ανταλλακτικών, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ποιοτικά άριστες συσκευές καθώς και πλήρη επιστημονική και τεχνική κάλυψη.

 

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. είναι στελεχωμένη με άρτια καταρτισμένους συνεργάτες. Το επιστημονικό δυναμικό της περιλαμβάνει χημικούς, χημικούς μηχανικούς, βιοχημικούς, φυσικούς, ηλεκτρονικούς μηχανικούς, οι οποίοι με τακτικές εκπαιδεύσεις στα εργοστάσια του εξωτερικού ενημερώνονται για τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Διαθέτει εργαστήριο δοκιμών και διακριβώσεων  κατά  EN ISO 17025:2005, επίσημα διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ΕΣΥΔ ( αριθμός πιστοποιητικού 383).

 

Η Εταιρεία μας είναι διαπιστευμένη από την ΤÜV HELLAS ως προς το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 18001, υπουργική απόφαση 1348/04. Έχει βραβευτεί με πιστοποιητικό ICAP ‘Strongest Companies in Greece’ και έχει λάβει ειδική τιμητική διάκριση από την TUV HELLAS.

 

1122 33 44 55