Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή σας στο εορταστικό περίπτερό μας στην έκθεση CHEM22 για την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας μας, την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας! Παραμένουμε ασφαλώς δίπλα σας και είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετούμε!

Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας, εγγραφείτε στο Newsletter μας

Για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας, εγγραφείτε στο Newsletter μας

ekthesi chem 2022

Έκθεση CHEM 2022

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας μας στην έκθεση CHEM22 και σε όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε και γιορτάσατε μαζί μας τα 60 μας χρόνια!

Συμμετοχή στη FoodTech 2019

Η εταιρεία μας συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση FoodTech στις 12-14 Οκτωβρίου 2019 στο Metropolitan Expo. Η έκθεση απευθύνεται σε Διευθυντές Εργοστασίων/Παραγωγής, Μηχανικών Παραγωγής, Υπευθύνων Ποιοτικού Ελέγχου και Τμημάτων Έρευνας και Ανάπτυξης στον κλάδο των τροφίμων.

Συμμετοχή στην έκθεση CHEM

Η εταιρεία μας ήταν παρούσα στην 10η έκθεση “Χημικών, Εξοπλισμού και Ποιοτικού Ελέγχου” στο MEC Παιανίας στις 24-26 Νοεμβρίου 2017. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του επιστημονικού εξοπλισμού των οίκων Bruker, Agilent Technologies, Leica Microsystems, Thermo, Leco, Instron, Horiba, Netzch, Perten, Heidolph κ.ά.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

  • Η εταιρεία μας στήριξε την 8η Ημερίδα Νέων Επιστημόνων της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2021, στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.
  • Η «Αναλυτικές Συσκευές ΑΕ» ήταν χορηγός του 1ου Πανελλήνιου Συμποσίου Ανόργανης Χημείας που διεξάγεται στις 19-21 Νοεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
  • Η εταιρεία μας στήριξε το Σεμινάριο – Αναλυτικές Τεχνικές σε θέματα Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα στις 15-17 Οκτωβρίου 2021, στα πλαίσια του προγράμματος «ARISTEAS» (Advancing Research Infrastructure & Scientific Techniques in Archaeological Science) και συντονίστηκε από το Εργαστήριο Αρχαιομετρίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στη διάρκεια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη της φορητής συσκευής XRF του Οίκου Bruker Nano για εφαρμογές στην Αρχαιολογία και την Πολιτιστική Κληρονομιά.
  • Ως αντιπρόσωπος της Bruker AXS στην Ελλάδα, η εταιρεία μας ήταν χορηγός του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ελληνικής Κρυσταλλογραφικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 15-17 Οκτωβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικής Έρευνας «Δημόκριτος» στην Αγία Παρασκευή. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η προώθηση και υποστήριξη της έρευνας και της εκπαίδευσης στους τομείς της κρυσταλλογραφίας και της δομής στην Ελλάδα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί επιστημονικά σεμινάρια για την ενημέρωση και εκπαίδευση των πελατών της, στην σύγχρονη αίθουσα σεμιναρίων της καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

19 Μαρτίου 2021 Δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση του νέου συστήματος NanoDis της Agilent, για την αξιόπιστη διαλυτοποίηση φαρμακοτεχνικών μορφών που περιέχουν νανοσωματίδια (nano-formulations) από τον κ. Owain McKenzie (European Product Sales Manager της Agilent), με δυνατότητα ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

17 Ιουνίου 2020 Δωρεάν webinar σε συνεργασία με τον οίκο Mocon/Dansensor με θέμα την τροποποιημένη ατμόσφαιρα συσκευασίας (MAP)

17, 24 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2020 ]Η “Αναλυτικές Συσκευές ΑΕ” σε συνεργασία με την Agilent διοργάνωσε 3 διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα “Dissolution”.

17 Ιουνίου 2020 Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο από την Netzsch με θέμα την υγρή άλεση με διπλή φυγοκέντρηση. Ο τίτλος του σεμιναρίου ήταν: ‘Feasibility studies and screening with smallest substance quantities’.

22 Οκτωβρίου 2019 Η εταιρεία μας διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα “Analysis and Optimization of Wet Grinding Processes with Agitator Bead Mills”, στην αίθουσα σεμιναρίων της στο Χαλάνδρι.Ομιλητής ήταν ο ειδικός επιστήμονας κος Michael Rappl της εταιρείας Netzsch, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας.

18 Σεπτεμβρίου 2019  Η εταιρεία μας, ως αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οίκου Agilent Technologies στους τομείς Spectroscopy & Dissolution, συμμετείχε σε σεμινάριο με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στον ποιοτικό έλεγχο φαρμάκων, την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στα Ιλίσια.

19 Φεβρουαρίου 2019 – Σε συνεργασία με τους οίκους Hitachi, Bruker, Leica, διοργανώσαμε ημερίδα με θέμα νέες τεχνολογίες στην απεικονιστική της ηλεκτρονικής μικροσκοπίας, στη στοιχειακή ανάλυση και στην προετοιμασία δειγμάτων για εφαρμογές βιοεπιστημών και επιστήμης των υλικών

30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2018 Σε συνεργασία με τους οίκους Asecos, Heidolph και LabMix24, διοργανώσαμε σεμινάριο με θέμα τις νεότερες εξελίξεις στους τομείς του εργαστηριακού εξοπλισμού και των αναλύσεων φαρμάκων, καλλυντικών και τροφίμων.

21 Απριλίου 2021 Webinar σε συνεργασία με τον Γερμανικό οίκο LGC, με θέμα «Επιλέγοντας το κατάλληλο πρότυπο αναφοράς»