ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. πραγματοποιεί επιστημονικά σεμινάρια για την ενημέρωση και εκπαίδευση των πελατών της, στην σύγχρονη αίθουσα σεμιναρίων της καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

NEO! Με χαρά σας προσκαλούμε στο δωρεάν webinar που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον οίκο Mocon/Dansensor με θέμα την τροποποιημένη ατμόσφαιρα συσκευασίας (MAP) την Τετάρτη 17/06/20 στις 10:00 – 11:00 πμ. Δηλώσεις συμμετοχής

 

NEO! Η “Αναλυτικές Συσκευές ΑΕ” σε συνεργασία με την Agilent με χαρά σας προσκαλεί σε διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα “Dissolution”. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν τις ερχόμενες 3 Τετάρτες (17/6, 24/6 και 1/7) στις 11:00 πμ. Η διάρκειά τους είναι 75 λεπτά, με δυνατότητα ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες στο τέλος. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ. Δηλώσεις συμμετοχής

 

NEO! Ευχαρίστως σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 17/6 στις 3:00 μμ θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακό σεμινάριο από την Netzsch με θέμα την υγρή άλεση με διπλή φυγοκέντρηση. Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι: ‘Feasibility studies and screening with smallest substance quantities’. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και να εγγραφείτε εδώ.

 

Η εταιρεία μας με επιτυχία συμμετείχε στην έκθεση FoodTech στις 12-14 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Η έκθεση απευθύνεται σε Διευθυντές Εργοστασίων/Παραγωγής, Μηχανικών Παραγωγής, Υπευθύνων Ποιοτικού Ελέγχου και Τμημάτων Έρευνας και Ανάπτυξης στον κλάδο των τροφίμων. Πρόσκληση.

 

Η εταιρεία «Αναλυτικές Συσκευές Α.Ε.» διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα “Analysis and Optimization of Wet Grinding Processes with Agitator Bead Mills”, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα σεμιναρίων της στο Χαλάνδρι.
Ομιλητής ήταν ο ειδικός επιστήμονας κος Michael Rappl της εταιρείας NETSCH, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας. Πρόγραμμα του σεμιναρίου.

 

Ενδεικτικές ημερίδες των τελευταίων χρόνων: