ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. πραγματοποιεί επιστημονικά σεμινάρια για την ενημέρωση και εκπαίδευση των πελατών της, στην σύγχρονη αίθουσα σεμιναρίων της καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

NEO! Η εταιρεία μας, ως αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οίκου Agilent Technologies στους τομείς Spectroscopy & Dissolution, με χαρά σας προσκαλεί σε σεμινάριο με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στον ποιοτικό έλεγχο φαρμάκων, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στα Ιλίσια. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.agilent.com/en/promotions/pharma-tour-2019 συμπληρώνοντας ως κανάλι πληροφόρησης “Distributor” και “Analytical Instruments SA”.

 

Ενδεικτικές ημερίδες των τελευταίων χρόνων:

    • Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 – Σε συνεργασία με τον γερμανικό οίκο iCD, πραγματοποιήσαμε την Πέμπτη 21 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρείας μας στο Χαλάνδρι σεμινάριο με θέμα “Λογισμικό επικύρωσης μεθόδων και σύστημα διαχείρισης πληροφοριών εργαστηρίου”.
    • Τρίτη 19 Φεβρουάριου 2019 – Σε συνεργασία με τους οίκους Hitachi, Bruker, Leica, διοργανώσαμε ημερίδα με θέμα νέες τεχνολογίες στην απεικονιστική της ηλεκτρονικής μικροσκοπίας, στη στοιχειακή ανάλυση και στην προετοιμασία δειγμάτων για εφαρμογές βιοεπιστημών και επιστήμης των υλικών
    • 30 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου 2018 – Σε συνεργασία με τους οίκους Asecos, Heidolph και LabMix24, διοργανώσαμε σεμινάριο με θέμα τις νεότερες εξελίξεις στους τομείς του εργαστηριακού εξοπλισμού και των αναλύσεων φαρμάκων, καλλυντικών και τροφίμων
  • 8-11 Νοεμβρίου 2016 Ημερίδες Φασματοφωτομετρίας σε συνεργασία με τον οίκο Agilent Technologies
  • 8 Ιουλίου 2015 Επίδειξη συστήματος “Fusion” της γαλλικής εταιρείας Vilber Lourmat για την ανάλυση Western blots

Αποτελέσματα επίδειξης συστήματος “Fusion” της γαλλικής εταιρείας Vilber Lourmat
Αποτελέσματα εμφάνισης μεμβράνης Western blot με σύστημα “Fusion” Vilber Lourmat και φιλμ

Παρουσιάσεις σεμιναρίου

Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο
Μέρος 4ο
Μέρος 5ο
Μέρος 6ο