ΜΟΡΙΑΚΗ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑ

ΔΙΑΛΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΣΚΙΩΝ

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis με λυχνία ξένου, άριστο οπτικό σύστημα, ικανότητα λειτουργίας με ανοικτό κάλυμμα. Διατίθεται και όργανο με πρωτοποριακά εξαρτήματα θερμοστάτησης πολλών δειγμάτων σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Καλύπτουν τις απαιτήσεις 21 CFR Part 11.

Δείτε περισσότερα       Cary 60 | Cary 3500 | Carry 4000

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis-NIR

Οπτικό σύστημα υψηλής απόδοσης, περιοχή μέτρησης από 175 έως 3300 nm μεγάλος χώρος δείγματος και σειρά εξαρτημάτων για μετρήσεις υλικών με όλες τις τεχνικές ανάκλασης και απορρόφησης.

Δείτε περισσότερα

Cary 5000

Φασματοφωτόμετρα FTIR

Εργαστηριακά και φορητά φασματοφωτόμετρα  FTIR με συμπαγή σχεδίαση, μέγιστη στιβαρότητα, υψηλή ενέργεια, μικρό βάρος για εύκολη μεταφορά και χειρισμό, σειρά εξελιγμένων εξαρτημάτων για κάλυψη διαφόρων τύπων τεχνικών μέτρησης και δειγμάτων.

Δείτε περισσότερα

Cary 630  |  Compact & Portable

Φασματόμετρα RAMAN

Φασματόμετρα Raman φορητά και επιτραπέζια για ταυτοποίηση και ποσοτικούς προσδιορισμούς πρώτων υλών. Υψηλής απόδοσης για φαρμακευτικές εφαρμογές.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ | Δείτε περισσότερα

fasmatometra-Raman

Φθορισμόμετρo

Στιβαρής κατασκευής και αξιόπιστης απόδοσης, με δεκαετή εγγύηση λυχνίας ξένου και άριστο οπτικό σύστημα. Η μοναδική σχεδίαση του φασματόμετρου Cary Eclipse επιτρέπει στο όργανο να λειτουργεί και χωρίς το μπροστινό και το επάνω πάνελ—για εύκολη πρόσβαση σε δείγματα και γρήγορη εγκατάσταση μεγάλων εξαρτημάτων, διευρύνοντας τις αναλυτικές δυνατότητες.

Δείτε περισσότερα

Κυψελίδες

Μεγάλη ποικιλία κυψελίδων του οίκου Agilent Technologies για χρήση με φασματοφωτόμετρα UV-Vis και UV-Vis-NIR. Με δυνατότητα επιλογής μήκους διαδρομής. Πλήρης σειρά ορθογώνιων κυψελίδων, μικροκυψελίδων, κυλινδρικών κυψελίδων και κυψελίδων ροής με διάφορα μεγέθη και γεωμετρίες.

Δείτε περισσότερα

Λυχνίες Ορατού Υπεριώδους

Μεγάλη ποικιλία λυχνιών ορατού-υπεριώδους οίκου Agilent Technologies για Φασματοφωτόμετρα UV-VIS Agilent (λυχνία ξένου, υδραργύρου, δευτερίου, βολφραμίου). Σχεδιασμένες για να παρέχουν τη βέλτιστη ένταση, ευαισθησία και σταθερότητα, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τον αυστηρότερο κανονισμό ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα

Φασματόμετρα ατομικής απορρόφησης ICP-MS, ICP-OES, MP-AES

Φασματόμετρο ICP-MS 

Συστήματα με εξαιρετική ευαισθησία και με τα χαμηλότατα όρια ανίχνευσης στην παγκόσμια αγορά. Παρέχουν την καλύτερη απομάκρυνση παρεμποδίσεων με τη μοναδική σχεδίαση οκταπόλου της κυψελίδας συγκρούσεων/αντίδρασης. Επίσης η τεχνολογία τριπλού τετραπόλου (ICP-QQQ) επιτυγχάνει ακόμα χαμηλότερα όρια ανίχνευσης. Καλύπτει πλήρως εφαρμογές φαρμάκων τροφίμων, περιβαντολλογικών, κλπ.

Δείτε περισσότερα

Φασματόμετρο ICP-OES 

Η Agilent κορυφαία προμηθεύτρια συστημάτων IOCP-OES, εμφάνισε την νεότερη σειρά του φασματομέτρου ICP-OES που επιτυγχάνει ταχύτατη ανάλυση, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Δείτε περισσότερα

Φασματόμετρο Ατομικής Απορρόφησης 

Η Agilent διαθέτει πλήρη σειρά Ατομικών Απορροφήσεων που καλύπτουν τις τεχνικές φλόγας, φούρνου γραφίτη, με διόρθωση δευτερίου ή Zeeman, υδρίδια. Η τεχνολογία της “γρήγορης σάρωσης” επιτρέπει την γρήγορη και διαδοχική ανάλυση πολλών στοιχείων σε ένα δείγμα.

Δείτε περισσότερα

Φασματόμετρο Ατομικής Εκπομπής Πλάσματος Μικροκυμάτων MP-AES

H Agilent πάντα πρωτοποριακή εμφάνισε το μοναδικό σύστημα Φασματομέτρου Ατομικής Εκπομπής Πλάσματος Μικροκυμάτων που λειτουργεί μόνο με άζωτο και δεν απαιτεί τη χρήση ασετυλίνης όπως τα συστήματα Ατομικής Απορρόφησης. Είναι κατάλληλο για την στοιχειακή ανάλυση μετάλλων από διάφορα υδατικά ή οργανικά δείγματα.

Δείτε περισσότερα

Αναλώσιμα και λυχνίες ΑΑ

Ο κατασκευαστικός οίκος Agilent Technologies παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα αναλωσίμων όσων αφορά τις λυχνίες ατομικής απορρόφησης, σχεδιασμένες για τη συντήρηση και την υψηλή απόδοση του οργάνου AA. Επιπλέον, διαθέτει λάμπες ενός στοιχείου ή πολλαπλών στοιχείων καθώς και τύπου UltrAA υψηλής έντασης για ανώτερη οικονομικά αποδοτική απόδοση.

Οι λάμπες διόρθωσης υποβάθρου δευτερίου παρέχουν ακριβή και γρήγορη διόρθωση στο ευρύτερο δυνατό εύρος απορρόφησης και διακρίνονται για τη βέλτιστη διάρκεια ζωής τους.

Δείτε περισσότερα

Ο κατασκευαστικός οίκος Agilent Technologies προσφέρει ξεχωριστή γκάμα αναλωσίμων και αξεσουάρ φασματοφωτόμετρων ατομικής απορρόφησης συμβατά με συστήματα του κατασκευαστικού οίκου Perkin Elmer.

Δείτε περισσότερα

Αναλώσιμα

O κορυφαίος οίκος Agilent Technologies διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις αναλωσίμων, αντιδραστηρίων αναφοράς και εξαρτημάτων για φασματοσκοπία επαγωγικά συζευγμένου πλάσματος

Δείτε περισσότερα

ICP-OES  |  ICP-MS 

Εξασφαλίζουν εγγύηση της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της μακροζωίας των οργάνων σας.

Διατίθεται πλήρης σειρά αναλώσιμων PerkinElmer ICP-OES και ICP-MS, η οποία είναι σχεδιασμένη και τα συστήματα PerkinElmer Optima, PE Elan ή Nexion.

Δείτε περισσότερα

 

Συσκευές διαλυτοποίησης online και offline

 

Συσκευές διαλυτοποίησης (USP 1, 2, 3, 5, 6, 7)

Συσκευή διαλυτοποίησης (USP Apparatus 1,2,5,6) 8 θέσεων με πλήρη σειρά παρελκομένων.

Διατίθενται επίσης συσκευή διαλυτοποίησης (USP Apparatus 3, reciprocating cylinder), συσκευή διαλυτοποίησης (USP Apparatus 7, reciprocating holder) καθώς και συσκευή διαλυτοποίησης USP 7 για μικρούς όγκους και ειδικές εφαρμογές

Συσκευή διαλυτοποίησης με online UV 

Σύστημα διαλυτοποίησης συνδεδεμένο με φασματοφωτόμετρο Agilent Cary 60. Απευθείας μέτρηση απορρόφησης εντός του κάθε δοχείου της συσκευής διαλυτοποίησης με οπτικές ίνες. Δεν απαιτούνται αντλίες, σωληνώσεις, φίλτρα, αυξάνοντας την ταχύτητα ανάλυσης, μειώνοντας τον χρόνο καθαρισμού και το κόστος λειτουργίας / συντήρησης. Εναλλακτικά, η συσκευή διαλυτοποίησης μπορεί να συνδεθεί με φασματοφωτόμετρο μέσω περισταλτικής αντλίας ή αυτόματου δειγματολήπτη.

Δείτε περισσότερα

Αυτόματος δειγματολήπτης 

Αυτόματος δειγματολήπτης συνδέεται με όλες τις συσκευές διαλυτοποίησης (USP Apparatus 1,2,3,5,6,7) της Agilent και άλλων κατασκευαστών. Πραγματοποιεί δειγματοληψία, φιλτράρισμα και αρχειοθέτηση δειγμάτων για μετέπειτα ανάλυση με HPLC ή UV. Προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και εξάλειψη σφαλμάτων που συνδέονται με χειροκίνητη δειγματοληψία, βελτιώνοντας την απόδοση και επαναληψιμότητα των αναλύσεων. Με δυνατότητα media replacement και αυτόματου καθαρισμού. 

Δείτε περισσότερα

Συσκευή διακρίβωσης συσκευών διαλυτοποίησης (mechanical qualification)

Για εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη διακρίβωση συσκευών διαλυτοποίησης όλων των κατασκευαστών. Σύμφωνα με οδηγία του FDA/ASTM, μπορεί να αντικαταστήσει το χρονοβόρο και ακριβό prednisone test. 

Δείτε περισσότερα