Βερνίκια / Κόλλες

ΦΑΣΜΑΤΟΦΩΤΟΜΕΤΡΑ

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ

ΘΑΛΑΜΟΙ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ / ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis (Agilent)

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis με λυχνία ξένου, άριστο οπτικό σύστημα, ικανότητα λειτουργίας με ανοικτό κάλυμμα. Διατίθεται και όργανο με πρωτοποριακά εξαρτήματα θερμοστάτησης πολλών δειγμάτων σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Καλύπτουν τις απαιτήσεις 21 CFR Part 11.

Δείτε περισσότερα       Cary 60 | Cary 3500 | Carry 4000

Φασματοφωτόμετρα FTIR (Agilent)

Εργαστηριακά και φορητά φασματοφωτόμετρα  FTIR με συμπαγή σχεδίαση, μέγιστη στιβαρότητα, υψηλή ενέργεια, μικρό βάρος για εύκολη μεταφορά και χειρισμό, σειρά εξελιγμένων εξαρτημάτων για κάλυψη διαφόρων τύπων τεχνικών μέτρησης και δειγμάτων.

Δείτε περισσότερα

Cary 630  |  Compact & Portable

Φασματοφωτόμετρα UV-VIS (Hitachi & VWR)

Φασματοφωτόμετρα UV-VIS με άριστη ποιότητα κατασκευής. Διατίθενται όργανα μονής δέσμης VWR, ηλεκτρονικής διπλής δέσμης (Ratio Beam) Hitachi με λυχνία ξένου και υποδοχείς πολλών θέσεων και διπλής δέσμης Hitachi με λυχνία ξένου και υποδοχείς πολλών θέσεων καθώς και VWR με λυχνίες δευτερίου & βολφραμίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Κυψελίδες

Μεγάλη ποικιλία κυψελίδων του οίκου Agilent Technologies για χρήση με φασματοφωτόμετρα UV-Vis και UV-Vis-NIR. Με δυνατότητα επιλογής μήκους διαδρομής. Πλήρης σειρά ορθογώνιων κυψελίδων, μικροκυψελίδων, κυλινδρικών κυψελίδων και κυψελίδων ροής με διάφορα μεγέθη και γεωμετρίες.

Δείτε περισσότερα

Λυχνίες Ορατού Υπεριώδους

Μεγάλη ποικιλία λυχνιών ορατού-υπεριώδους οίκου Agilent Technologies για Φασματοφωτόμετρα UV-VIS Agilent (λυχνία ξένου, υδραργύρου, δευτερίου, βολφραμίου). Σχεδιασμένες για να παρέχουν τη βέλτιστη ένταση, ευαισθησία και σταθερότητα, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τον αυστηρότερο κανονισμό ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα

Οπτικά Μικροσκόπια (Leica)

Τα οπτικά μικροσκόπια της Leica Microsystems πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ανεξάρτητα από την εφαρμογή . Σχεδιασμένα για την καθημερινή εργαστηριακή εργασία μέχρι την έρευνα πολυδιάστατων δυναμικών διεργασιών σε ζωντανά κύτταρα. Διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, εργονομικό χειρισμό, γρήγορα αποτελέσματα και αποδοτικότητα κόστους.

Δείτε περισσότερα

Στερεοσκοπία (Leica)

Τα στερεοσκόπια και τα μακροσκόπια της Leica Microsystems επιτρέπουν την προβολή , ανάλυση και τεκμηρίωση δοκιμίων σε δύο και τρεις διαστάσεις. Ο συνδυασμός τους με πρωτοποριακούς φωτισμούς τύπου LED, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές υψηλής απόδοσης και το εύκολο στη χρήση λογισμικό Leica Application Suite, δημιουργεί κορυφαία στο είδος τους συστήματα απεικόνισης με αξεπέραστη διακριτική ανάλυση. 

Δείτε περισσότερα

Ψηφιακά Μικροσκόπια (Leica)

Τα ψηφιακά μικροσκόπια χωρίς προσοφθάλμιο σύστημα με ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή η οποία λειτουργεί ως ανιχνευτής μετατρέπουν το χώρο εργασίας μικροσκοπίας σε εργονομικό ψηφιακό χώρο εργασίας κατάλληλο για παρατήρηση , τεκμηρίωση και ψηφιακή ανάλυση σε τομείς εφαρμογών παραγωγής, έρευνα/ανάπτυξης ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας.

Δείτε περισσότερα

Θάλαμοι σταθερών συνθηκών (Q-lab)

Θάλαμοι προσομοίωσης κλιματολογικών συνθηκών, σταθερότητα φωτός (ακτινοβολία) με κατάλληλο λογισμικό για την δοκιμή της αντοχής πλαστικών και χρωμάτων σε διάφορες συνθήκες.

Δείτε περισσότερα

 

Ρεόμετρα (Netzsch)

Για τη μέτρηση των ρεολογικών ιδιοτήτων για μη νευτώνια υγρά και εύκαμπτα/μαλακά στερεά.

Δείτε περισσότερα

Εργαστηριακοί μύλοι υγρής και ξηρής άλεσης, συστήματα ταξινόμησης κόνεων και απαέρωσης.

Χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την επεξεργασία μικρών ποσοτήτων, τον έλεγχο και την διασφάλιση ποιότητας και την βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας. Προσφέρουν επαναληψιμότητα αποτελεσμάτων, ευκολία λειτουργίας, υψηλό βαθμό ευελιξίας και εξασφαλίζουν χαμηλό κόστος καθαρισμού με την υψηλότερη δυνατή ανάκτηση προϊόντος. 

Δείτε περισσότερα

Σχεδιασμός εγκαταστάσεων και γραμμής παραγωγής

Είτε πρόκειται για μια ολόκληρη γραμμή παραγωγής, είτε για βοήθεια σε μια συγκεκριμένη πτυχή του σχεδιασμού της, η Netzsch διαθέτει την τεχνογνωσία. Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής και τεχνικές κατασκευής, η Netzsch αναλαμβάνει έργα για εταιρείες σε όλο τον κόσμο. 

Δείτε περισσότερα