ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. είναι στελεχωμένη με ομάδα 12 έμπειρων ηλεκτρονικών μηχανικών, εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων από τις κατασκευάστριες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίοι εξασφαλίζουν την σωστή εγκατάσταση και πλήρη τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού σας. Επιπλέον, δύο μηχανικοί εφαρμογών σας υποστηρίζουν στην ανάπτυξη νέων μεθόδων. Το εξειδικευμένο μόνιμο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό μας σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στη χρήση και στις δυνατότητες του εξοπλισμού.

Για την απρόσκοπτη και μακροχρόνια λειτουργία του εξοπλισμού σας προσφέρουμε την κάλυψή του με ένα από τα συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας. Η προληπτική συντήρηση, μέσω συμβολαίου, απομακρύνει την πιθανότητα εμφάνισης βλάβης στις συσκευές σας

Η πολυετής εμπειρία μας στην επισκευή πολύπλοκων επιστημονικών συσκευών, με ηλεκτρονικά, οπτικά, μηχανικά, πνευματικά, και υδραυλικά συστήματα εγγυάται την αποτελεσματική κάλυψη των τεχνικών αναγκών σας. Διαθέτουμε στοκ των κυριότερων ανταλλακτικών των οίκων που αντιπροσωπεύουμε. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επίσης την επισκευή οργάνων και άλλων κατασκευαστών, όταν κρίνει ότι αυτή εμπίπτει στο γνωστικό της αντικείμενο.

Για την αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε συμπληρώσετε το ΑΙΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ διαδικτυακά. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στο service@analytical.gr

 

ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει διαπιστευμένο εργαστήριο Μετρολογίας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17025:2017 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ) για την διακρίβωση συσκευών.

Διακρίβωση είναι η διαδικασία σύγκρισης των ενδείξεων της ελεγχόμενης συσκευής με τις ενδείξεις προτύπου αναφοράς, ώστε να καθορίζεται η ακρίβεια της ένδειξης της συσκευής. Αυτή πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό με την εφαρμογή αυστηρά καθορισμένων διαδικασιών και χρήση διακριβωμένων οργάνων και προτύπων. Με το πρότυπο ISO 17025:2017 εξασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα των μετρήσεων από την ελεγχόμενη συσκευή μέχρι τα εθνικά ή διεθνή πρότυπα, μέσω μιας αδιάσπαστης αλληλουχίας διαδοχικών διακριβώσεων.

Ο μετρολογικός έλεγχος των εργαστηριακών συσκευών καθίσταται υποχρεωτικός σε όλο και περισσότερους τομείς παραγωγής και ελέγχου βάσει νομοθεσίας, διότι εξασφαλίζει την προστασία του καταναλωτικού κοινού, εγγυάται την αξιόπιστη λειτουργία του ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια, βελτιώνει την ποιότητα των προїόντων, παρέχει διεθνώς τεκμηριωμένα ποιοτικά εχέγγυα στις εξαγωγές, μειώνει το λειτουργικό κόστος της παραγωγής, ενώ κατοχυρώνει το κύρος και το όνομα της επιχείρησης.

Διαπιστευμένο μέγεθος Συσκευή
Φασματοφωτομετρία ορατού-υπεριώδους Φασματοφωτόμετρο UV-Vis
Φασματοφωτομετρία υπέρυθρου Φασματοφωτόμετρο FTIR
Μάζα Ηλεκτρονικοί ζυγοί
Θερμοκρασία Ψηφιακά θερμόμετρα, κλίβανοι, ψυγεία, καταψύκτες
Όγκος Πιπέτες σταθερού και μεταβλητού όγκου

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια του ISO 9001, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο διακριβώσεων αναλυτικών συσκευών, που περιλαμβάνει πρωτόκολλα εγκατάστασης (installation qualification – IQ), λειτουργίας (operation qualification – OQ), συνολικής απόδοσης (performance qualification – PQ), και συντήρησης (maintenance qualification – MQ), σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις GLP και GMP.

Ενδεικτικά, διακριβώνουμε τις εξής συσκευές (εκτός πεδίου διαπίστευσης): χρωματογράφους (αέριους, υγρούς, ιοντικούς), πεχάμετρα, αγωγιμόμετρα, διαθλασίμετρα, δυναμόμετρα, όργανα μέτρησης μήκους, συσκευές εφελκυσμού και κάμψης, πιεσόμετρα, φυγοκέντρους, υδατόλουτρα, φασματοφωτόμετρα AA, OES, ICP, κ.ά.

Για την αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε συμπληρώσετε το ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ online. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας  στο calibration@analytical.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει χώρο σεμιναρίων, στον οποίο πραγματοποιούνται δωρεάν ημερίδες ενημέρωσης πελατών για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα του εργαστηριακού εξοπλισμού. Την περίοδο της πανδημίας τα σεμινάρια συνεχίστηκαν διαδικτυακά. Επίσης, διοργανώνουμε εκπαιδεύσεις χρηστών για νέες μεθόδους και υποστήριξη στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των επιστημονικών οργάνων που διαθέτουν. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε πρόσκληση για τα σεμινάριά μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το δελτίο αξιολόγησης τεχνικών υπηρεσιών online ή να μας στείλετε το αντίστοιχο αρχείο  με e-mail στην διεύθυνση quality@analytical.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πέλατών (e-mail: service@analytical.gr, τηλέφωνο 210 6748973).

Αθήνα: Τζαβέλλα 9, 152 31 Χαλάνδρι, 210 67 48 973 contact@analytical.gr  – Θεσσαλονίκη: Παπαναστασίου 102, 546 42 Χαριλάου, 2310 90 39 71 analytic@analytical.gr