Εξοπλισμός Εργαστηρίων

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1962 από τον Δρ. Χημικό Κωνσταντίνο Ι. Βαμβακά με σκοπό τη συνεπή υποστήριξη των βιομηχανιών όλων των παραγωγικών κλάδων, καθώς και των ερευνητικών και εκπαιδευτικών κέντρων.

Παρέχει υπεύθυνες λύσεις για τον ποιοτικό έλεγχο και τυποποίηση της βιομηχανικής παραγωγής καθώς και για αναλύσεις και διεργασίες στη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα.

Το γεγονός ότι αντιπροσωπεύει μια αυστηρά επιλεγμένη σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων εργοστασίων επί δεκαετίες, πιστοποιεί τη συνέπεια, το κύρος και την αξιοπιστία της.

Με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη , διαθέτοντας 60 χρόνια εμπειρία, σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, αίθουσα σεμιναρίων για την εκπαίδευση των πελατών της και αποθήκη ανταλλακτικών, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ποιοτικά άριστες συσκευές καθώς και πλήρη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη.
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 366701000

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ1

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, που ξεκινάει από την καθοδήγηση στην επιλογή του κατάλληλου για τις ανάγκες τους εξοπλισμού, η εκπαίδευσή τους στην χρήση των οργάνων, η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη (συντήρηση, διακρίβωση, επισκευή), καθώς και η συνεχής εκπαίδευση με δωρεάν σεμινάρια για νέες τεχνικές.

Είμαστε πάντα εδώ για εσάς και είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. είναι στελεχωμένη με 32 άρτια καταρτισμένους συνεργάτες στην έδρα της εταιρείας στο Χαλάνδρι καθώς και στο υποκατάστημά της στην Θεσσαλονίκη.

Η μακροχρόνια επαγγελματική σχέση με το προσωπικό, υποδηλώνει την αξιοπιστία, συνέπεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Το επιστημονικό δυναμικό της περιλαμβάνει επτά Χημικούς, τρεις Χημικούς Μηχανικούς, μια Βιοχημικό, έναν Γεωπόνο, έναν Μηχανολόγο Μηχανικό, έναν Μηχανικό Βιοϊατρικής και μια Τεχνολόγο Τροφίμων, οι οποίοι με τακτικές εκπαιδεύσεις στα εργοστάσια του εξωτερικού ενημερώνονται για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Το Τεχνικό της Τμήμα αποτελείται από ομάδα 11 έμπειρων Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Μηχανικών Αυτοματισμού, εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων από τις κατασκευάστριες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίοι εξασφαλίζουν την εγκατάσταση, ορθή λειτουργία και πλήρη τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού σας.

Επιπλέον, διαθέτει δύο Μηχανικούς Εφαρμογών (application specialists) για την ανάπτυξη νέων μεθόδων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθώς και Εργαστήριο Μετρολογίας για την διακρίβωση επιστημονικών οργάνων.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. έχει βραβευτεί με πιστοποιητικό ICAP “Strongest Companies in Greece”, με αργυρό βραβείο “Best Healthcare Awards” και έχει λάβει ειδική τιμητική διάκριση από την TÜV HELLAS. Κατά την διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασίας της με κορυφαίους κατασκευαστές επιστημονικών οργάνων (π.χ. Agilent, Bruker, Leica, Hitachi, Instron κ.ά.) έχει βραβευτεί για την απόδοση, την συνέπεια και την αξιοπιστία της.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Η Εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από την ΤÜV HELLAS ως προς το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2015ISO 13485:2016ISO 14001:2015ISO 45001:2018, υπουργική απόφαση 1348/04.   Διαθέτει εργαστήριο δοκιμών και διακριβώσεων   κατά  EN ISO 17025:2017, επίσημα διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ΕΣΥΔ ( αριθμός πιστοποιητικού 383). Είναι μέλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εργαστήριο Οργανικών Μικρορύπων (ΕΟΜ)
To Εργαστήριο Οργανικών Μικρορύπων (ΕΟΜ) της Υπηρεσίας Ελέγχου Ποιότητας Νερού της ΕΥΔΑΠ ΑΕ έχει μία μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία με την εταιρεία «Αναλυτικές Συσκευές ΑΕ», που αφορά κυρίως στις τεχνολογίες αέριας και υγρής χρωματογραφίας – φασματομετρίας μαζών (LC-HRMS, GC-MS) και επεξεργασίας δειγμάτων. Η συνεργασία περιλαμβάνει την εγκατάσταση και έλεγχο ορθής λειτουργίας του εξοπλισμού, την εκπαίδευση, την εξεύρεση νέων τεχνολογιών και λύσεων και την τεχνική υποστήριξη και οι «Αναλυτικές Συσκευές ΑΕ» ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του ΕΟΜ για προσδιορισμούς πλήθους οργανικών ουσιών στο νερό καθώς και στις απαιτήσεις της Διαπίστευσης του εργαστηρίου (ISO 17025).
Δρ. Τριαντάφυλλος Καλούδης

Quality Manager, Analytical Laboratories, ΕΥΔΑΠ

Pharmaten

Η εταιρεία ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. Δρ.Κ.Ι.Βαμβακάς στάθηκε δίπλα μου, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους της Φαρμακοβιομηχανίας, από το 1986, που δραστηριοποιούμαι στον χώρο αυτό. Με συνέπεια, συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη μετά την πώληση, μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις κάθε εποχής και τις απαιτήσεις που προέκυψαν. Με τους συγκροτημένους, ενημερωμένους και ευγενείς επιστημονικούς συνεργάτες της, χτίσαμε προσωπικές σχέσεις, που μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες. Εύχομαι να τα “εκατοστήσετε” σαν εταιρεία και να στέκεστε πάντα στο ύψος και το κύρος του ιδρυτή της, εξαίρετου κυρίου Κωνσταντίνου Βαμβακά!

Αναστάσιος Ευταξιόπουλος

Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου, Pharmathen

Lavipharm
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Αναλυτικές Συσκευές ΑΕ για την εξαιρετική μακροχρόνια συνεργασία μας. Εκτός από τα αξιόπιστα όργανα και την συνεπή τεχνική υποστήριξη που προσφέρει, οι συνεργάτες της εταιρείας είναι πάντα δίπλα μας και με προθυμία βρίσκουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να μας εξυπηρετήσουν.
Σπύρος Μαρσέλος

Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου, Lavipharm

Πανεπιστήμιο Πατρών-2

 Ύστερα από την 20ετή συνεργασία μας στον πανεπιστημιακό χώρο, με την εταιρία ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε., θα επιθυμούσα να εκφράσω την προσωπική μου άποψη. Οι ανάγκες του εργαστηρίου στο οποίο είμαι επικεφαλής αφορούσαν μέχρι σήμερα τόσο συσκευές, και ανταλλακτικά χαμηλού κόστους, όσο και ερευνητικό εξοπλισμό αξίας εκατομμυρίων ευρώ (φασματοσκόπιο NMR 700 ΜΗz). Η συνεργασία μας υπήρξε εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και η ανταπόκριση του προσωπικού και των συνεργατών της εταιρίας ήταν πάντοτε άμεση είτε αφορούσε στην προμήθεια αναλωσίμων και εξοπλισμού, είτε στην τεχνική υποστήριξη. Αξίζει να σημειωθεί η απόλυτη κατανόηση του προσωπικού για την αντιμετώπιση των απαιτήσεών της ερευνητικής μας ομάδας και των προβλημάτων που προέκυπταν κατά τη διάρκεια των ετών. Όλοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις οικονομικές δυνατότητες ή δυσκολίες σε εποχές οικονομικής κρίσης. Και το κυριότερο, ήταν και εξακολουθούν να είναι πάντα έτοιμοι κι ενθουσιώδεις για να συνδράμουν και να προσφέρουν τις βέλτιστες λύσεις για την αντιμετώπιση τυχόν απροόπτων ή νέων προκλήσεων στην ερευνητική μας δραστηριότητα.

Δρ. Γεώργιος Σπυρούλιας

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Τμήμα Φαρμακευτικής

Bianex

Ποιοτικό επίπεδο εξοπλισμού με άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Επίσης, η ενημέρωση για την μεγάλη γκάμα των προϊόντων είναι διαρκής λόγω της επικοινωνίας με το τμήμα των πωλήσεων.

Γιάννης Παπαποστόλου

Υπεύθυνος Μικροβιολογικού εργαστηρίου, BIANEΞ

apth

Η συνεργασία μας με τις  Αναλυτικές Συσκευές Α.Ε προϋπήρχε από το Εργαστήριο Εργοφυσιολογίας- Εργομετρίας του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται με επιτυχία με το νέο Εργαστήριο Αξιολόγησης της Βιολογικής Απόδοσης του Ανθρώπου και χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αποτελεσματικότητα, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης, προσφοράς εξοπλισμού και αναλωσίμων, όσο και άμεσης τεχνικής υποστήριξής από το γραφείο της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Δρ. Θωμάς Μεταξάς

Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

QAKS

Κατά την μακρόχρονη συνεργασία μας με την εταιρεία Αναλυτικές Συσκευές ΑΕ, η υποστήριξη που λάβαμε ήταν επαγγελματική, η συνεργασία αρμονική και η ανταπόκριση άμεση. Οι ανάγκες μας ακούστηκαν με προσοχή και καλύφθηκαν απόλυτα. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες συντήρησης του εξοπλισμού ήταν ανέκαθεν τεχνικά άρτιες και τυπικά τεκμηριωμένες.

Χαρίλαος Τσιτούρης

Διευθύνων Σύμβουλος, QACS

Πανεπιστήμιο Πατρών

Η συνεργασία μας διαρκεί πάνω από 10 χρόνια και όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική. Υπάρχει βαθιά γνώση του αντικειμένου της μικροσκοπίας, εξαιρετικό προσωπικό και συνέπεια. 

Δρ. Σταύρος Ταραβήρας

Καθηγητής Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Πατρών

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η εταιρία ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΕ έχει εγκαταστήσει με επιτυχία και εντός πάντα των προβλεπόμενων προθεσμιών, μεγάλο αριθμό επιστημονικών μηχανημάτων, με το σύνολο του εξειδικευμένου προσωπικού της να ανταποκρίνεται έγκαιρα, με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε αίτημά μας.

Δρ. Βασίλειος Μπακόπουλος

Αναπληρωτής Καθηγητής Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

Η εταιρεία «Αναλυτικές Συσκευές»  είναι ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και βασικός προμηθευτής εξοπλισμού οπτικής μικροσκοπίας της Μονάδας Οπτικής Μικροσκοπίας (ΜΟΜ) του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ. Σε συνεργασία  με τις «Αναλυτικές Συσκευές» έχουν εγκατασταθεί στη ΜΟΜ 3 συστήματα Συνεστιακής Μικροσκοπίας της εταιρείας Leica Microsystems (TCS SP, MP-TCS-SP5IΙ, TCS-SP8), τα οποία βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και καλύπτουν τις ερευνητικές ανάγκες των ερευνητικών ομάδων του Ινστιτούτου σε προσεγγίσεις απεικόνισης σε κύτταρα, ιστούς και ζώα εργαστηρίου. Η συνεχής και αποτελεσματική παροχή εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης από της «Αναλυτικές Συσκευές» έχει συντελέσει σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων  μικροσκοπίας της ΜΟΜ, αλλά και την ανάπτυξη νέων, απαιτητικών προσεγγίσεων απεικόνισης με τη χρήση τους.

Δρ. Δήμητρα Θωμαίδου

Υπεύθυνη Μονάδας Οπτικής Μικροσκοπίας, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ