Ιδιότητες Υλικών

ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΡΜΙΚΕΣ

Συσκευές μέτρησης σημείου τήξης

Ημιαυτόματη και πλήρως αυτόματος μετρητής σημείου τήξεως γερμανικής κατασκευής της εταιρείας Kruess.

Δείτε περισσότερα

Διαθλασίμετρα (Reichert)

 

 Εργαστηριακά διαθλασίμετρα 

Δείτε περισσότερα

Πλήρης σειρά φορητών διαθλασίμετρων για κάθε εφαρμογή  

Δείτε περισσότερα

ergastiriako_diathlasimetro

Συστήματα Προσδιορισμού Κατανομής Μεγέθους Σωματιδίων (Horiba)

Κορυφαία όργανα για τον προσδιορισμό της κατανομής μεγέθους σωματιδίων με Laser για εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, φαρμάκων, τσιμέντου, κλπ. Εξαιρετικής κατασκευής και σταθερότητας.

Δείτε περισσότερα

Ρεόμετρα (Netzsch)

Για τη μέτρηση των ρεολογικών ιδιοτήτων για μη νευτώνια υγρά και εύκαμπτα/μαλακά στερεά.

Δείτε περισσότερα

Rheometra

Αναλυτές διαπερατότητας Ο2, CO2, Υδρατμών (Mocon)

Οι αναλυτές διαπερατότητας Mocon χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της διαπερατότητας αερίου των μεμβρανών συσκευασίας και ολόκληρων τελικών συσκευασιών. Οι αναλυτές μας παρέχουν αποτελέσματα για τον ρυθμό μετάδοσης οξυγόνου (OTR), ρυθμό μετάδοσης υδρατμών (WVTR) και τον ρυθμό μετάδοσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2TR).

Δείτε περισσότερα

Συστήματα δοκιμών (Instron)

Η αντοχή στην κρούση είναι μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες που πρέπει να λάβουν υπόψη οι σχεδιαστές εξαρτημάτων και είναι ένα κρίσιμο μέτρο για την διάρκειας ζωής τους.

 

Impact-Drop-Towers-Pendulums

 Συστήματα πίπτοντος βάρους  

Τα συστήματα πίπτοντος βάρους της Instron χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη, την τελειοποίηση και την επικύρωση των μοντέλων υλικών. Η νέα σειρά 9400 παράγει αξιόπιστα και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα για την δοκιμή υλικών και εξαρτημάτων πριν ή και κατά την διάρκεια της παραγωγής για την εξασφάλιση συνεχούς βελτίωσης.

Δείτε περισσότερα

Drop-Weight-Impact-Testers

Συστήματα κρούσης εκκρεμούς μάζας 

Τα συστήματα κρούσης εκκρεμούς μάζας της Instron έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση υψηλής ακρίβειας, επαναλαμβανόμενων δοκιμών κρούσης, σε ένα ευρύ φάσμα υλικών. 

Δείτε περισσότερα

Pendulum-Testers

Σκληρόμετρα και συσκευές κοπής και προετοιμασίας δειγμάτων (Leco)

Η LECO προσφέρει μια ευρεία επιλογή σκληρόμετρων και συστημάτων προετοιμασίας δειγμάτων που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Διαθέτει και αυτόματα μοντέλα για μετρήσεις Microindentation, Macro Vickers, Multi VIckers και Rockwell.

Δείτε περισσότερα

DSC – Διαφορικό Θερμιδόμετρο Σάρωσης (Netzsch)

Καλύπτουν όλα τα εύρη των θερμοκρασιών από -170°C έως 2000°C, για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

TGA – Συστήματα Θερμοσταθμικής Ανάλυσης (Netzsch)

Άριστης κατασκευής για να καλύψουν μεγάλη περιοχή θερμοκρασιών, για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

TGA_-_sistima_thermostathmikis_analisis

STA – Ταυτόχρονα Συστήματα Θερμικής Ανάλυσης (Netzsch)

Καλύπτουν όλα τα εύρη των θερμοκρασιών από -170°C έως +2600°C με εναλλαγή διαφόρων φούρνων για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

STA_-_tautoxrona_sistimata_thermikis_analisis

Θερμική Αγωγιμότητα & Διαχυτότητα (Netzsch)

Συσκευές που καλύπτουν μεγάλο εύρος μεθόδων ASTM, DIN, ISO κλπ για τη γρήγορη, εύκολη και ακριβής μέτρηση ιδιαίτερα σε δείγματα μονωτικών.

Δείτε περισσότερα

Διλατόμετρα (Netzsch)

Συσκευές με υψηλής αντοχής και ευκρίνεια για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

Dilatometra_Netzsch

DMA – Μηχανικός Δυναμικός Αναλυτής (Netzsch)

Για να καλύπτουν όλα τα εύρη θερμοκρασιών από -170°C έως +1500°C και για δυνάμεις έως και 6000Ν για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

Θερμικοί αναλυτές (Leco)

Θερμική ανάλυση (TGA, Calorimeters & Ash Fusion) δειγμάτων στους τομείς της ενέργειας, των τροφίμων και του περιβάλλοντος. Συνοδεύονται από ειδικό λογισμικό & Η/Υ.

Δείτε περισσότερα

thermiki_analisi_LECO