Πλαστικά

ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ

ΘΑΛΑΜΟΙ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

ΘΕΡΜΙΚΗ  ΑΝΑΛΥΣΗ

ΦΑΣΜΑΤΟΦΩΤΟΜΕΤΡΑ

ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΚΛΗΡΟΜΕΤΡΑ

ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΚΤΙΝΩΝ Χ

Συστήματα HDT & Vicat (Instron)

Τα συστήματα HDT και Vicat χρησιμοποιούνται για τον χαρακτηρισμό της συμπεριφοράς των πλαστικών σε υψηλές θερμοκρασίες, μετρώντας την θερμοκρασία heat deflection (HDT) και την θερμοκρασία softening Vicat (Vicat).

Δείτε περισσότερα

Minispec NMR (Bruker)

Επιτραπέζια Συστήματα Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού TD-NMR BRUKER. Αναλυτές για μετρήσεις σε τρόφιμα και άλλα δείγματα όπως καύσιμα τα οποία καλύπτουν πλήρως διεθνή πρότυπα.

Δείτε περισσότερα

Θάλαμοι σταθερών συνθηκών (Q-lab)

Θάλαμοι προσομοίωσης κλιματολογικών συνθηκών, σταθερότητα φωτός (ακτινοβολία) με κατάλληλο λογισμικό για την δοκιμή της αντοχής πλαστικών και χρωμάτων σε διάφορες συνθήκες.

Δείτε περισσότερα

 

Συστήματα δοκιμών κρούσης  (Instron)

 

Η αντοχή στην κρούση είναι μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες που πρέπει να λάβουν υπόψη οι σχεδιαστές εξαρτημάτων και είναι ένα κρίσιμο μέτρο για την διάρκειας ζωής τους.

 

 Συστήματα πίπτοντος βάρους   (Instron)

Τα συστήματα πίπτοντος βάρους της Instron χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη, την τελειοποίηση και την επικύρωση των μοντέλων υλικών. Η νέα σειρά 9400 παράγει αξιόπιστα και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα για την δοκιμή υλικών και εξαρτημάτων πριν ή και κατά την διάρκεια της παραγωγής για την εξασφάλιση συνεχούς βελτίωσης. Δείτε περισσότερα

Συστήματα κρούσης εκκρεμούς μάζας  (Instron)

Τα συστήματα κρούσης εκκρεμούς μάζας της Instron έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση υψηλής ακρίβειας, επαναλαμβανόμενων δοκιμών κρούσης, σε ένα ευρύ φάσμα υλικών. Δείτε περισσότερα

DSC – Διαφορικό Θερμιδόμετρο Σάρωσης (Netzsch)

Καλύπτουν όλα τα εύρη των θερμοκρασιών από -170ο C έως 2000°C, για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

TGA – Συστήματα Θερμοσταθμικής Ανάλυσης (Netzsch)

Άριστης κατασκευής για να καλύψουν μεγάλη περιοχή θερμοκρασιών, για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

Διλατόμετρα (Netzsch)

Συσκευές με υψηλής αντοχής και ευκρίνεια για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

DMA – Μηχανικός Δυναμικός Αναλυτής (Netzsch)

Για να καλύπτουν όλα τα εύρη θερμοκρασιών από -170°C έως +1500°C και για δυνάμεις έως και 6000Ν για χρήση τόσο σε ερευνητικά εργαστήρια, την ανάπτυξη υλικών και τον ποιοτικό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis (Agilent)

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis με λυχνία ξένου, άριστο οπτικό σύστημα, ικανότητα λειτουργίας με ανοικτό κάλυμμα. Διατίθεται και όργανο με πρωτοποριακά εξαρτήματα θερμοστάτησης πολλών δειγμάτων σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Καλύπτουν τις απαιτήσεις 21 CFR Part 11.

Δείτε περισσότερα       Cary 60 | Cary 3500 | Carry 4000

Φασματοφωτόμετρα FTIR (Agilent)

Εργαστηριακά και φορητά φασματοφωτόμετρα  FTIR με συμπαγή σχεδίαση, μέγιστη στιβαρότητα, υψηλή ενέργεια, μικρό βάρος για εύκολη μεταφορά και χειρισμό, σειρά εξελιγμένων εξαρτημάτων για κάλυψη διαφόρων τύπων τεχνικών μέτρησης και δειγμάτων.

Δείτε περισσότερα

Cary 630  |  Compact & Portable

Φασματοφωτόμετρα UV-VIS (Hitachi & VWR)

Φασματοφωτόμετρα UV-VIS με άριστη ποιότητα κατασκευής. Διατίθενται όργανα μονής δέσμης VWR, ηλεκτρονικής διπλής δέσμης (Ratio Beam) Hitachi με λυχνία ξένου και υποδοχείς πολλών θέσεων και διπλής δέσμης Hitachi με λυχνία ξένου και υποδοχείς πολλών θέσεων καθώς και VWR με λυχνίες δευτερίου & βολφραμίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Κυψελίδες

Μεγάλη ποικιλία κυψελίδων του οίκου Agilent Technologies για χρήση με φασματοφωτόμετρα UV-Vis και UV-Vis-NIR. Με δυνατότητα επιλογής μήκους διαδρομής. Πλήρης σειρά ορθογώνιων κυψελίδων, μικροκυψελίδων, κυλινδρικών κυψελίδων και κυψελίδων ροής με διάφορα μεγέθη και γεωμετρίες.

Δείτε περισσότερα

Λυχνίες Ορατού Υπεριώδους

Μεγάλη ποικιλία λυχνιών ορατού-υπεριώδους οίκου Agilent Technologies για Φασματοφωτόμετρα UV-VIS Agilent (λυχνία ξένου, υδραργύρου, δευτερίου, βολφραμίου). Σχεδιασμένες για να παρέχουν τη βέλτιστη ένταση, ευαισθησία και σταθερότητα, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τον αυστηρότερο κανονισμό ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα

Συστήματα Προσδιορισμού Κατανομής Μεγέθους Σωματιδίων (Horiba)

Κορυφαία όργανα για τον προσδιορισμό της κατανομής μεγέθους σωματιδίων με Laser για εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου τροφίμων, φαρμάκων, τσιμέντου, κλπ. Εξαιρετικής κατασκευής και σταθερότητας.

Δείτε περισσότερα

Ρεόμετρα (Netzsch)

Για τη μέτρηση των ρεολογικών ιδιοτήτων για μη νευτώνια υγρά και εύκαμπτα/μαλακά στερεά.

Δείτε περισσότερα

Αναλυτές διαπερατότητας (Mocon)

Οι αναλυτές διαπερατότητας (Ο2, CO2, Υδρατμών) χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της διαπερατότητας αερίου των μεμβρανών συσκευασίας και ολόκληρων τελικών συσκευασιών. Οι αναλυτές μας παρέχουν αποτελέσματα για τον ρυθμό μετάδοσης οξυγόνου (OTR), ρυθμό μετάδοσης υδρατμών (WVTR) και τον ρυθμό μετάδοσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2TR).

Δείτε περισσότερα

Σκληρόμετρα και συσκευές κοπής και προετοιμασίας δειγμάτων (Leco)

Η LECO προσφέρει μια ευρεία επιλογή σκληρόμετρων και συστημάτων προετοιμασίας δειγμάτων που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Διαθέτει και αυτόματα μοντέλα για μετρήσεις Microindentation, Macro Vickers, Multi VIckers και Rockwell.

Δείτε περισσότερα

Φορητά Φθορισμόμετρα Ακτίνων-Χ

Για τη στοιχειακή ανάλυση πλήθος εφαρμογών και δειγμάτων όπως π.χ. κράματα, εδάφη, τρόφιμα, πετρελαιοειδή, αρχαιομετρίας κλπ. Προσφέρουν άμεση, εύκολη και ακριβής ανάλυση αφού συμπυκνώνουν τεχνολογίες γρήγορων και ευαίσθητων ανιχνευτών με πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα