Φασματοφωτόμετρα

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis (Agilent)

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis με λυχνία ξένου, άριστο οπτικό σύστημα, ικανότητα λειτουργίας με ανοικτό κάλυμμα. Διατίθεται και όργανο με πρωτοποριακά εξαρτήματα θερμοστάτησης πολλών δειγμάτων σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Καλύπτουν τις απαιτήσεις 21 CFR Part 11.

Δείτε περισσότερα       Cary 60 | Cary 3500 | Carry 4000

Φασματοφωτόμετρα UV-Vis-NIR (Agilent)

Οπτικό σύστημα υψηλής απόδοσης, περιοχή μέτρησης από 175 έως 3300 nm μεγάλος χώρος δείγματος και σειρά εξαρτημάτων για μετρήσεις υλικών με όλες τις τεχνικές ανάκλασης και απορρόφησης.

Δείτε περισσότερα

Cary 5000

Φασματοφωτόμετρα FTIR (Agilent)

Εργαστηριακά και φορητά φασματοφωτόμετρα  FTIR με συμπαγή σχεδίαση, μέγιστη στιβαρότητα, υψηλή ενέργεια, μικρό βάρος για εύκολη μεταφορά και χειρισμό, σειρά εξελιγμένων εξαρτημάτων για κάλυψη διαφόρων τύπων τεχνικών μέτρησης και δειγμάτων.

Δείτε περισσότερα

Cary 630  |  Compact & Portable

Φασματόμετρα RAMAN (Agilent)

Πρώτων υλών Φασματόμετρα Raman φορητά και επιτραπέζια για ταυτοποίηση και ποσοτικούς προσδιορισμούς πρώτων υλών. Υψηλής απόδοσης για φαρμακευτικές εφαρμογές.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ | Δείτε περισσότερα

fasmatometra-Raman

Φθορισμόμετρo (Agilent)

Στιβαρής κατασκευής και αξιόπιστης απόδοσης, με δεκαετή εγγύηση λυχνίας ξένου και άριστο οπτικό σύστημα. Η μοναδική σχεδίαση του φασματόμετρου Cary Eclipse επιτρέπει στο όργανο να λειτουργεί και χωρίς το μπροστινό και το επάνω πάνελ—για εύκολη πρόσβαση σε δείγματα και γρήγορη εγκατάσταση μεγάλων εξαρτημάτων, διευρύνοντας τις αναλυτικές δυνατότητες.

Δείτε περισσότερα

Κυψελίδες

Μεγάλη ποικιλία κυψελίδων του οίκου Agilent Technologies για χρήση με φασματοφωτόμετρα UV-Vis και UV-Vis-NIR. Με δυνατότητα επιλογής μήκους διαδρομής. Πλήρης σειρά ορθογώνιων κυψελίδων, μικροκυψελίδων, κυλινδρικών κυψελίδων και κυψελίδων ροής με διάφορα μεγέθη και γεωμετρίες.

Δείτε περισσότερα

Λυχνίες Ορατού Υπεριώδους

Μεγάλη ποικιλία λυχνιών ορατού-υπεριώδους οίκου Agilent Technologies για Φασματοφωτόμετρα UV-VIS Agilent (λυχνία ξένου, υδραργύρου, δευτερίου, βολφραμίου). Σχεδιασμένες για να παρέχουν τη βέλτιστη ένταση, ευαισθησία και σταθερότητα, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τον αυστηρότερο κανονισμό ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα

Φασματοφωτόμετρα βιολογικών εφαρμογών

 

Πλυστικό μικροπλακών 

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρο-όγκων Biodrop 

Περισσότερες πληροφορίες

Κυψελίδα μικροόγκων 

Περισσότερες πληροφορίες

Κυψελίδες 

Μεγάλη ποικιλία κυψελίδων, κατάλληλες για μετρήσεις απορρόφησης, φθορισμού και Raman. Είναι υψηλών προδιαγραφών και γερμανικής κατασκευής της εταιρείας Hellma.

Δείτε περισσότερα

Επίσης διατίθενται και κυψελίδες του οίκου Agilent Technologies ο οποίος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κυψελίδων με επιλογή μήκους διαδρομής για χρήση με συστήματα UV-Vis και UV-Vis-NIR, συμπεριλαμβανομένων ορθογώνιων κυψελών, μικροκυψελών, κυλινδρικών κυψελών και κυψελών ροής με διάφορα μεγέθη και γεωμετρίες.

Δείτε περισσότερα

Λυχνίες Ορατού Υπεριώδους

Μεγάλη ποικιλία λυχνιών ορατού-υπεριώδους οίκου Agilent Agilent Technologies για Φασματοφωτόμετρα UV-VIS Agilent. (Λυχνία ξένου, υδραργύρου, δευτερίου, Βολφραμίου).
Σχεδιασμένες για να παρέχουν τη βέλτιστη ένταση, ευαισθησία και σταθερότητα, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τον αυστηρότερο κανονισμό ασφάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαθέσιμες λυχνίες και για Φασματοφωτόμετρα UV-VIS Hitachi & VWR.