Εργαστηριακοί μύλοι άλεσης σπόρων
Μύλοι άλεσης (εργαστηριακοί) σπόρων για την προετοιμασία δειγμάτων αλεύρου.
Αναλυτής γλουτένης (Glutomatic)
Αναλυτής γλουτένης (Glutomatic) για τον προσδιορισμό της ποσότητας και της ποιότητας γλουτένης σε διάφορα είδη αλεύρου.
Αναλυτές NIR
Αναλυτές NIR (Νear InfraRed) φορητοί, εργαστηριακοί, on-line και in-line για ανάλυση σπόρων, αλεύρου, ζωοτροφών, ιχθυοτροφών, κρέατος, τελικού προϊόντος (food & Snack Food), Καπνού (Tobacco), γαλακτοκομικών, αιθανόλης (Ethanol production), Ελαιούχων σπόρων, προϊόντων με βάση το ξύλο κ.α για τον προσδιορισμό υγρασίας, λίπους, πρωτεϊνών, φυτικών ινών, τέφρα, αμύλου, αμινοξέων, λιπαρών οξέων, ιξώδους, λακτόζης κ.α.
Αναλυτής α-αμυλάσης (Falling Number)
Αναλυτής α-αμυλάσης (Falling Number) για τον προσδιορισμό της α-αμυλάσης σε διάφορα είδη αλεύρου.
Αναλυτής υφής τροφίμων (Texture Analyzer)
Αναλυτής ιξώδους RVA (Rapid Visco Analyser)
Ο αναλυτής Rapid Visco είναι ένα περιστροφικό ιξωδόμετρο που καταγράφει συνεχώς το ιξώδες ενός δείγματος υπό συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας και διάτμησης. Η ανάλυση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δείγματα άμυλου, καρπών, αλεύρου και τροφίμων.
Ρεόμετρο ζύμης (doughLab & micro-doughLab)
Το doughLAB προσδιορίζει την απορρόφηση νερού του αλεύρου, του χρόνου ανάπτυξης ζύμης, σταθερότητα, μαλακότητα και άλλων παραμέτρων ανάμειξης της ζύμης
Δείτε περισσότερα
Μετρητής όγκου (BVM)
Το BVM είναι ένα όργανο για τις μετρήσεις όγκου ψωμιού, κέικ, γλυκισμάτων κ.α.